Idas Have

Hængevugge i haven

En hængevugge er en fortrinlig julegaveidé til børnefamilier med have. En hængevugge kan nemlig ophænges i et træ i haven. I sommerhalvåret vil barnet nyde at se og høre vinden i bladene. Et insektnet kan yde god beskyttelse mod insekter, men brug det kun, hvis der er insekter. Hold øje med dit barns temperatur ved at mærke det i nakken.

Hængevuggen svinger både fra side til side og gynger op og ned, hvilket minder om bevægelserne i livmoderen. Derfor falder din baby hurtigt i søvn i en hængevugge. Babyen kan vugge sig selv i søvn ved at pusle lidt rundt – det giver nogle gode, lange søvnperioder i dagtimerne. Madrassen har en ergonomisk rundet udskæring på oversiden for at følge spædbarnets ryg og centrere spædbarnet i vuggen trods barnets bevægelser under søvnen.

Om natten kan hængevuggen tages ind og hænges fra en krog i loftet. Man kan også montere en kunstig gren. Hængegrenen er lavet af solidt birkekrydsfiner og monteres direkte på væggen. Den er lang nok til at vuggen kan svinge frit, og når babyen er vokset fra vuggen, kan hængegrenen bruges som dekoration eller til at ophænge en natlampe, myggenet eller en uro.

Hvis man ikke vil bore hul i væg eller loft, kan hængevuggen hænges i et stativ. En hængevugge med stativ kan tages med hvor som helst; ud i naturen, på stranden eller som elegant løsning på altanen.

Hollandske Kindekeklein fremstiller den førende hængevugge på markedet. Hængevuggen er et helt igennem naturligt produkt, da den er lavet af 100% økologisk bomuld, ubehandlet træ og jute.

Kindekeklein er især kendt for sin hængevugge til tvillinger. I begyndelsen har tvillinger ofte brug for at ligge helt op ad hinanden, men behovet kan ændre sig med spædbørnenes udvikling. Derfor kan man få en gennemsigtig rumdeler til hængevuggen. Ligesom den almindelige hængevugge er tvillingevuggen god som rejseseng.

hængevugge
Kindekekleins logo
haengevugge-kindekeklein
Hængevugge i reb
vugge_kindekeklein gren
Gren af birketræsfiner

 

 

 


Udgivet

i

af