Idas Have

Hvid gløgg

Når man har været ude at skovle sne, er der rart med en kop varm gløgg. Her er en nem opskrift på gløgg lavet på hvidvin:

Bring 1 dl vand, 1 dl lyst rørsukker og et par stykker hel kanel, nelliker og stjerneanis i kog. Lad det simre lige så stille under låg i 5 min.

Tilsæt en flaske hvidvin (ikke for sød), 1 dl hvid rom og 200 g gule rosiner. Varm gløggen op til kogepunktet og tag gryden af.

Tilsæt 3-400 g grønne udstenede og halverede vindruer og 100 g smuttede grofthakkede mandler.

Gløggen kan evt. serveres med flødeskum rørt op med lidt hvid rom og rørsukker.

Hvid gløgg



Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *