Idas Have

Plæneklipper

Vælg en batteridreven plæneklipper

Klip plænen trådløst – eller drop plænen

En plæneklipper er naturligvis strengt nødvendig, hvis der er en plæne i haven. Det afhænger af plænens størrelse, om det skal være en elektrisk plæneklipper eller en manuel.

Men overvej lige en ekstra gang, om det er overhovedet er en god idé med en stor plæne. Græsplænen er havens mest tidskrævende element – og en elektrisk plæneklipper er det haveredskab, som giver mest støj i haven.

Skal man have en elektrisk plæneklipper, er det stærkt anbefalelsesværdigt at købe en batteridreven plæneklipper. Hermed slipper man for at trække en ledning rundt efter sig.Nydeligt klippet plæne i Birkegårdens Haver

Betyder mærket noget for kvaliteten af plæneklipperen?

I Idas Have har vi købt en Bosch plæneklipper på nettet. Ved en fejl kom vi til at købe en, der skal bruge ledning. Det var dumt. Meget dumt. For 500 kr ekstra kunne vi havde fået en trådløs plæneklipper, hvilket sparer en del tid.

Vedligeholdelse af plæneklipperen

Det anbefales at rense plæneklipperen efter brug og smøre metaldelene med olie. Desuden skal alle bolte, skruer, møtrikker og klippeskjold kontrolleres. Man skal altid tjekke, at kniven er skarp.

Det er en god idé at gøre dette om efteråret, når havesæsonen er slut, og plæneklipperen skal ind og hvile i haveskuret vinteren over.


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *