Idas Have

Planteskole i Ringsted

En af mine favoritplanteskoler ligger i Ringsted (på vejen til Sorø). Jeg holder også meget af Midtsjællands Planteskole og Broby Planteskole i mit eget nabolag, men Ringsted Planteforum er noget helt særligt. Først og fremmest et kæmpe udvalg af både planter og dimser, men også mange gode tilbud samt en hyggelig indretning, hvor det er nemt at komme rundt med vognen – og med børn.

Der går rygter om, at Ringsted Planteforum er ved at gå konkurs, hvilket har fået kunder til febrilsk at få indløst deres gavekort, selvom alle ved det er bedst at købe planter om efteråret. Men Ringsted Planteforum er overhovedet ikke ved at gå konkurs. Misforståelsen skyldes efter sigende en uvederhæftig artikel i DAGBLADET, som udgives af Sjællandske Medier. Hvis det er sandt (jeg læser ikke DAGBLADET og har ikke set artiklen), er det grove løjer.

Under alle omstændigheder kan du roligt vente med at indløse dit gavekort til efteråret – plantetid. Jeg glæder mig til at investere i flere hosta og storkenæb, sikre vindere i Idas Have. Desuden er et loft af opstammede bærmispler og en ny væg af bøgeplanter på min indkøbsliste. Og jeg skal sandsynligvis også have et stk. benved ‘Red Cascade’ . Det er på mange måder dyrt at få besøg af en havearkitekt!

Hvis du gerne vil have reel information om butikslivet og erhvervslivet i Ringsted, skal du besøge Dit Ringsted – Ringsteds nye byportal.

Georginer fra Ringsted Planteforum
Georginer fra Ringsted Planteforum

Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *